Home Interviewquestions Difficult-job-interview-questions Difficult Interview Questions Page -3
Questions:Ask|Latest

 
 

Share on Google+Share on Google+

Difficult Interview Questions Page -3

Advertisement
Question 21: How would you evaluate your present firm? Answer: Always put a positive image of the company whether you have get bitter experience, because your answer reflects your personality. So you can say like this : "I've gain many excellent and i

Difficult Interview Questions Page -3

     

Question 21: How would you evaluate your present firm? 

Answer: Always put a positive image of the company whether you have get bitter experience, because your answer reflects your personality. So you can say like this : "I've gain many excellent and interesting experience from an excellent company."


Question 22:  What Are Three Positive Things Your Last Boss Would Say About You? 

Answer:  This is the time to express your best old performance appraisals given by your last boss by your own mouth. This is a great way to brag about yourself through someone else's words: "My boss has told me that I am the best marketing manager he has ever had. He knows he can rely on me, and he likes my communication skill, intelligence, sense of humor and  presence of minds." 


Question 23:  What Do You Think of Your Last Boss?

Answer: Answer in brief with carefully that  indicates your respect for the authority and your ability to get along with the superiors.


Question 24: When Were You Most Satisfied in Your Job? 

Answer: By this question interviewer guesses what motivates you most. Give an example of a job or project when you were excited, so that the interviewer may come to know what are your job preferences. Say ,  "I was very satisfied with  my last job, because I interacted directly to the customers and their problems; that was an important part of the job for me." 


Question 25:  What is the worst feedback you have ever got?

Answer: If  you have got any sort of  bad  feedback or lots of  worse feedback, answer the worst according to your opinion.  Be bold and share your areas of improvement and also mentioned what action you have taken against it. This will indicate your ability to take criticism well. Your answer should reflect your open-mindedness.


Question 26:  What is the most difficult situation you have faced?

Answer: The interviewer wants to get an idea regarding your ability, your skill and  mental strength, how  you overcome from the most difficult situation you have faced so far. There are two phase of this question: How do you define difficult? and, how can  you  handled  the situation? You should speak the truth and mentioned the most difficult situation you have faced in the last job also mentioned how did you overcome from that situation. What was the prefect plan and what step had you taken to eradicate this problem. How did you perform  task management and maintained good interaction with your team members and other peers. Close your answer by highlighting the lesson learnt out of that  incident.


Question 27: What has been your biggest professional disappointment?

Answer: There is no harm to accept the fact of  being disappointed  because many times the situation goes beyond your control. Accept it and express no negative feelings. 


Question 28: Tell me about the most fun you have had on the job?

Answer: Talk about having fun by accomplishing something for the organization.


Question 29: Give me an example of  when you've produced some poor work and how you've dealt with it?

Answer: It  may harmful  to accept that  you have done any  sort of  poor work. Say  as  being a human being  I've also done one or two mistakes like  everyone does but  every time I've taken a lesson from my faults and definitely I wont be repeat it again in the future. Those faults made me too strong because each and  every fault give me the strength to confront them. 


Question 30: Tell me about a time when you helped resolve a dispute between others?

Answer: This question checks your communication skill  and  problem solving  technique. Pick up a  specific incident and explain how did you settle the dispute. What action did you take and what technique or  strategy did you  applied.

Advertisements

If you enjoyed this post then why not add us on Google+? Add us to your Circles



Liked it!  Share this Tutorial


Follow us on Twitter, or add us on Facebook or Google Plus to keep you updated with the recent trends of Java and other open source platforms.

Posted on: March 25, 2008

Related Tutorials

Ask Questions?    Discuss: Difficult Interview Questions Page -3   View All Comments

Post your Comment


Your Name (*) :
Your Email :
Subject (*):
Your Comment (*):
  Reload Image
 
 
Comments
DMCA.com